26376063
Om os

 

Hos Frøken Nielsen handler vores behandlinger om dig og din skønhed. Vi ser, hvem du er, og giver os god tid til at lytte til dine ønsker, så du får det resultat du ønsker og drømmer om. Vi brænder for vores job og for at give vores kunder de bedst ønskede resultater og oplevelser, Vi er professionelle og perfektionister til fingerspidserne, vi tror nemlig på, at den smukkeste helhed formes af de fineste detaljer.

Bag det perfekte resultat står en perfektionist, og vores team består af professionelle behandlere med anerkendte uddannelser inden for permanent makeup, hårextensions, vippeextensions, negle, kosmetisk behandler af læber og rynker samt voks specialister. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Frøken Nielsen

 

 

 

Mød vores skønhedseksperter

 

Pernille

Indehaver og behandler

Pernille er uddannet Autoriseret Social & Sundhedsassistent, certificeret CND Shellach behandler, Lash-stylist, Extensionsnist, samt certificeret MESO behandler. Pernille er Phibrows permanent makeup artist elev samt under uddannelse som negletekniker. Hun er behandler inden for områderne extensions, permanent makeup, voks behandliger, negle, vippe-buk og behandler både rynker og læber.  .

 

 

Emma

Receptionist

Emma kan periodevis mødes i klinikkens reception, hvor hun vil tage i mod og behandle bookinger.

 

Åbningstider
Tirsdag 09:00 - 15:00
Torsdag 09:00 - 20:00
alle efter aftale.

 

 

 

Da vi er en lille men travl klinik, forbeholder vi os retten til at have en afbuds politik.
 

Afbestilling og flytning kan ske online eller via telefon indtil 24 timer før.
Hvis du udebliver fra den aftalte tid, uden at vi får besked, fakturerer vi dig det fulde beløb for behandlingen. 
Det kan altså altid betale sig at give os besked. Hvis du ikke har mulighed for at ringe i vores åbningstider, kan du altid skrive en mail direkte til din behandler på klinikfrokennielsen@gmail.com

Afbud kan ikke ske på mail. Der kan skrives SMS eller indtales besked på telefonsvarer Tlf.: 2637 6063

Vi takker på forhånd for din forståelse.