26376063
Hair Extensions

Hos Frøken Nielsen er vi eksperter i extensions. Vi forstår hårets natur og ved, hvordan vi guider dig til det bedste resultat. Uanset hvilken hårtype du har, og uanset om ønsker et længere eller kraftigere hår.

 

TEKNIKKER

Vi benytter forskellige extension-teknikker, alt efter din hårtype, frisure og ønsker.
 

Hotfusion er en anerkendt teknik, hvor helt fine hårtotter (a 1 gram) svejses på dit naturlige hår. Metoden giver en fin fordeling af hårtotterne i hele hovedbunden, og resultatet er et naturligt look.
Priser
Du ønsker kun fylde, ikke længde (50 totter)               Orginal 950,- Luksus 1450,-  ekskl. hår 550,-    
Du har tyndt hår og ønsker længde (80 totter)            Orginal 1520     Luksus 2320,-     ekskl. 880,-
Du har normalt hår og ønsker længde (100 totter)     Orginal 1900,-  Luksus 2900,- ekskl. hår 1100,-
Du har tykt hår og ønkser længde (150 totter)             Orginal 2660,- Luksus 4060 ekskl. hår 1650,-

 

ColdFusion påsættes med miroringe i totter ved hælp af en tang, metoden passer perfekt selv tiltyndt hår. Hårpåsætnings metoden der bruges er "stand by stand" ligesom ved hotfusion, påsætter hver tot som en perle i en perlerække. Håret lægger sig ind til hovedbunden og følger dit eget hår, som var det dit eget. 
Coldfusion er uden brug af varme, derfra navnet.
Priser

Priser
Du ønsker kun fylde, ikke længde (50 totter)               Orginal 950,- Luksus 1450,-  ekskl. hår 550,-    
Du har tyndt hår og ønsker længde (80 totter)            Orginal 1520     Luksus 2320,-     ekskl. 880,-
Du har normalt hår og ønsker længde (100 totter)     Orginal 1900,-  Luksus 2900,- ekskl. hår 1100,-
Du har tykt hår og ønkser længde (150 totter)             Orginal 2660,- Luksus 4060 ekskl. hår 1650,-

Tape on/off er en metode hvor der bruges en tynd PU-trense, hvorpå der påsættes tape. Herefter påsættes trenserne dit hår som en "sandwich"
Metoden egner sig til såveæ tyndt og fint hår som til medium tykkelse. Egner sig ikke til tykt hår, da banerne vil fylde for meget og ikke et perfekt resltat.
Priser

Du ønsker fylde, ikke længde                   Orginal 1000,-       Luksus 1400,-     ekskl. hår 500,-
Du har tyndt hår og ønsker længde.       Orginal 1500,-       Luksus 2100,-     ekskl hår. 750,-
Du har normalt hår og ønsker længde   Orginal 2000,-       Luksus 2800,-     ekskl. hår 1000,-
Du har tykt hår og ønsker længde           Orginal 2500,-       Luksus 3500,-     ekskl. hår 1500,Ez-Weft er en metode hvor hår trenser bliver påsat med små micro ringe, som matcher hårets farve. Ringede er lavet af metalt med et silikone lad indeni, der både beskytter håret og sikrer at ringede bliver siddende.
Denne metode er meget skånsom da der hverken bliver brugt varme, lim eller kemi. 
Priser
Du ønkser kun fylde, ikke længde.(1 bane)                             Orginal 1349,-  Luksus 1449,- ekskl. hår 550,-
Du har tyndt/normalt hår og ønsker længde (2 baner)         Orginal 1749,-  Luksus 2748,-  ekskl. hår 950,-
Du har tykt hår og ønkser længde (3 baner)                           Orginal 2798,-  Luksus 3897,-  ekskl. hår 1200,- 


Flettemetoden er en teknik, hvor vi benytter tråd og tynde fletninger på en hårtrense. Teknikken gør det muligt at fordele en fyldig bane af extensions i dit eget hår – hvilket giver et naturligt look uden at belaste store dele af dit hår og hovedbund. Flettemetoden er et godt valg, hvis du har minimum skulderlangt hår og ønsker et meget fyldigt hår. Herudover gør teknikken det muligt at genbruge extenstions og rykke dem længere op på hovedet efter 6-8 uger.
Priser:

Du ønsker fylde, ikke længde ( 1 flette bane)                                        Orginal 1399,-     Luksus 1599,-    ekskl. hår 600,-
Du har tyndt/normalt hår og ønsker længde ( 2 flettebaner)             Orginal 1899,-    Luksus 2898,-    ekskl. hår 1100,-
Du har tykt hår og ønsker længde ( 3 flettebaner)                                Orginal 3048,-    Luksus 4147,-   ekskl. hår 1450,-

Alle priser er på hair extensions i 50 cm længde. Ønsker du extra langtr hår i 60 cm, koster det 15% oveni prisen.  

 

PLEJE AF EXTENSIONS

Hvis du ønsker at bevare dine extensions over længere tid, er det vigtigt, at du giver håret den korrekte pleje.

Der ydes 30 dages garanti på håret ved samtidig køb af plejeserie. Garatiden indebære påsætning af evt. tabte extensions

Der ydes ikke tilbagebetaling på extensions.

 

 

sos-kuren til de tørre hair extensions


Når du gør klar til hårvask, så vasker du med TIGI Resurrection Shampoo i hovedbunden. På dette tidspunkt kan det også være en god ide at tage shampooen og komme den i længderne. Det anbefaler jeg kun, fordi der kan være rester af "dårlige" produkter i håret, og dem skal vi have renset ud. Gør det dog ikke til en vane, da det renser håret mere end nødvendigt. Nu hvor vi skal genoplive håret, så ville jeg vaske 2 gange med shampooen i hele håret, så vi kan være sikker på, at alt det dårlige produkt er ude af håret. Når shampooen er skyllet ud, er det tid til hårkur, og der bruger vi den tungeste hårkur.  TIGI Serious Conditioner påføres grundigt imellem alle hårstrå. Brug ekstra tid på at få det fordelt, da det er ekstra vigtigt, at alle hårstrå får en "belægning" udenpå, som giver håret glans, så vi undgår at håret filtre! Når kuren er fordelt vil jeg anbefale, at du sover med den natten over, hvis du ikke lige kan overskue det, er det også okay bare at lade den virke en times tid. Når kuren er helt tørt ind, vil håret være helt stift. Ud i bruseren og bløde håret op først, og få skyllet kuren ud. Her må godt skylles lidt ekstra, da den er så fed i konsistensen. 

Afslut med TIGI Resurrection Conditioner, som også hellere end gerne må virke 10-15 minutter. Skyl herefter, men skyl ikke det hele ud. Her må man godt sjuske lidt, og lade lidt produkt være tilbage, det hjælper nemlig også på den "belægning" vi gerne vil opnå.

Når vi kommer hårkur og balsam i håret, så gør vi det naturligvis altid i håndklædetørt hår, og vi gør det altid i nedadgående beværelser. Det kan absolut betale sig, at bruge et par ekstra minutter på, at fordele både hårkur og balsam grundigt imellem hårstråene.

Så er det ud af badet, og håndklædet omkring håret. Når du fjerner håndklædet igen, så klemmer du lige det sidste vand ud af håret med håndklædet. ALDRIG ruske rundt med håndklædet, og skade dine extensions! Klem fast, men nænsomt! Inden vi går igang med føntørring, så kommer det næsten vigtigste step, og det hedder TIGI Silky Smooth Serum. Her er det vigtigt og vide, at desto mere du bruger af dette produkt, desto bedre virker det. Det er især denne serum, der er med til at give os en ny "belægning" på håret. Så nu sørger du derfor for, at du får kommet godt med serum i håret. Det må gerne være så meget, at du næsten ikke kan få dig til at komme mere i, og så kommer du bare lige en sjat mere i! 

Så skal vi igang med føntørre og det er altid med hårets retning. Når håret er helt tørt mærker du lige efter. Hvis håret virkelig har været tørt og mat, så skal du endelig læsse præcis ligeså meget serum på igen, men hvis du føler at det allerede har hjulpet, så kan du nok godt begrænse dig lidt. Der er jo heller ikke nogen der går ind for produkt-spild!

De næstkommende dage skal du jævntligt bruge TIGI Silky Smooth Serum både morgen, middag og aften. Der må godt komme en god mængde i, så håret bliver næsten vådt af det. Så lader du serummet tørre ind, og frisere med din tangle teezer.


BRUG ALTID kun en Tangle Teezer til, at frisere håret med. Mange vejledes til, at bruge en Wet Brush, men hvis du sætter en Wet Brush på en filtknude, og gør det samme med en Tangle Teezer, så vil du straks forstå, hvorfor jeg aldrig vil anbefale en Wet Brush til hair extensions!!

Indtil du føler at håret er medgørligt, så fortsætter du blot med ovenstående procedure. Det er ikke sikkert, at det bliver 110% godt igen, men det burde komme til et punkt, hvor det ikke filtre i samme omfang, og hvor det har fået glansen tilbage.